banner913
banner932
banner1012

GG’nin antrenman sahası bakıma alındı

banner1020

Sezonun tamamlanması ile birlikte sahalarda bakım çalışmaları başladı. Spor Dairesi, Gençlik Gücü’nün M. Kemal Deniz Antrenman Sahası’nın çimlerini yenileme çalışmalarını başlattı

banner974
GG’nin antrenman sahası bakıma alındı

banner971

Başkent Lefkoşa’nın yeşil beyazlı ekibi Gençlik Gücü’nün sezonda K-Pet Süper Ligi’nde kalmasını kesinleştirmesi ile birlikte, antrenman sahası bakıma alındı.

Spor Dairesi, Gençlik Gücü’nün M. Kemal Deniz Antrenman Sahası’nın çimlerini yenileme çalışmalarını başlattı. Çimleri seyrekleştirilen sahaya ara çim ekimi yapılacak. Ara çim ekimi çalışmalarının üç gün içinde tamamlanması bekleniyor.

M. Kemal Deniz Antrenman Sahası’nın çimlerinin yenileme çalışmalarını olumlu olarak nitelendiren Gençlik Gücü Genel Sekreteri Erol Ataöğün, “Spor Dairesi’nin bu çalışması, kulübümüze maddi ve manevi bir destektir. Başta bu sahada top koşturtan sporcularımız olmak üzere, Gençlik Gücü camiası adına da teşekkür ederiz”, şeklinde konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.