banner913
banner932
banner1012

GG topla buluştu

banner1020

Gençlik Gücü’nün yeni sezon hazırlıkları devam ederken, takım yeni sezon açılışından beş gün sonra ilk kez topla çalıştı. Gençlik Gücü futbol takımı, dün ise Akdeniz’deki orman koşusu ile güç depolamayı sürdürdü

banner974
GG topla buluştu

banner971

Başkentin yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü, 17 Temmuz Pazartesi günü yaptığı 2017-2018 Futbol Sezonu resmi sezon açılışını sonrasında ilk kez önceki gün topla çalıştı.

Atilla Topaloğlu Sahası’nda saat 18:30’da başlayan antrenmana Uğur Sönmez ve Zeeb Choudhry dışında 20 sporcu katıldı. Teknik Direktör Niyazi Göksun yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, top sürme, top kontrol etme ve paslaşma çalıştı. Temponun hızlı olduğu antrenmanda futbolcuların istekli ve azimli olmaları Teknik Direktör Niyazi Göksun ve teknik heyetini memnun etti.

Antrenman öncesi futbolcularına yaptığı konuşmada antrenman başlama saatlerine dikkat çeken Göksun, “Başlama saatine gösterdiğiniz özen için hepinize teşekkür ederim. Antrenmanlara gerekli önemi gösterirsek, yarınki karşılaşmalar bize kolay gelecek ve başarı şansımız artacaktır” şeklinde konuştu.

Gençlik Gücü futbol takımı dünü de Akdeniz’de gerçekleştirdiği orman koşusu ile değerlendirdi. Yeşil beyazlı takım Pazar günleri hariç haftanın 6 günü yapılan antrenmanlarla yeni sezona hazırlanıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.