banner913
banner932
banner1012

GG şike söylentilerinden rahatsız

banner1020

Sezonun tamamlanmasına daha 9 hafta kala çıkan söylentiler, GG’yi rahatsız etti. Üst sıralardaki takımların alt sıralardaki takımlara maç verdiği veya vereceği yönündeki söylentilerin yaygınlaşmasına dikkat çeken Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Choudhry, “Gençlik Gücü her karşılaşmaya üç puan için çıkacak” dedi

banner974
GG şike söylentilerinden rahatsız

banner971

K-Pet Süper Ligi 2016-2017 Futbol Sezonu’nun tamamlanmasına daha 9 hafta olmasına rağmen çıkan ve/veya bilinçli olarak çıkarılan söylentiler, başkent Lefkoşa’nın yeşil beyazlı kulübü Gençlik Gücü’nü rahatsız etti.

“O takım bu takıma maçı verdi. Bu takım şu takıma maçı verecek” gibi duyum ve söylemlerin çok arttığını ifade eden Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Daha 9 hafta var, ancak şike söylentileri şimdiden başladı. Bu söylentiler bizleri çok üzüyor” dedi.

Üst sıralardaki takımların alt sıralardaki takımlara maç verdiği veya verileceği söylemlerinin bile şike olduğuna dikkat çeken Suma, “Gençlik Gücü ilk kez küme düşmedi. Birçok kez düşüp yeniden çıktık. Gençlik Gücü olarak bizler geçmiş karşılaşmalarımızda olduğu gibi, geride kalan karşılaşmalarımıza da 3 puan için çıkacak ve her karşılaşmamızı şerefimizle oynayacağız” şeklinde konuştu.

Şike ve şike yapanları spor komu oyuna havale eden Suma Zafer Choudhry, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun da bu konuda gerekli tedbirleri alıp, kanıtlanması halinde şikeye en büyük cezayı vereceğine olan inancını vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.