banner913
banner932
banner1012

"GG'nin kimseyle kişisel sorunu yok"

banner1020

Gençlik Gücü yönetim kurulu açıklama yaparak kimseyle kişisel sorunlarının olmadığını belirtirken, ülke futbolundaki hakem sorunu gerçeğinden dolayı 10 kulübün imzaladığı bildiriye imza attıklarını vurguladı

banner974
"GG'nin kimseyle kişisel sorunu yok"

banner971

10 kulübün geçtiğimiz günlerde yayınladığı basın bildirisinde imzası bulunan Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü, dün kaleme alınan basın bildirisi ile düşüncelerine netlik getirdi. “Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Yönetim Kurulu, “Kimseyle kişisel sorunumuz yoktur” dedi.

Gençlik Gücü yönetimi, ülkemiz futbolunda hakem sorununun bir gerçek olduğunu ve sadece bu yıl değil, yıllardır devam ettiğinin bir gerçek olduğunu vurguladı. Yayınlanan bildiriye bu nedenle imza attıklarını belirten yönetim kurulu, “Kulübümüzün ne Yenicami Ağdelen Kulübü, ne Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu,ne  Merkez Hakem Kurulu, ne de herhangi bir hakem ile kişisel bir sorunu yoktur” şeklinde açıklama yaptı.

Yapılan hakem hatalarını her zaman dillendirmeye devam edeceklerini belirten Yönetim Kurulu; skorun değil, sporun önemli olduğunu vurgularken, başta Yenicami Ağdelen Kulübü olmak üzere tüm Süper Lig takımlarına başarı diledi.

Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Basın Açıklaması:

“Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak bizler, hakemlerimizin hata yaptıklarını yıllardır görüyor ve kabul ediyoruz. Ülkemiz futbolunda hakem sorunu bir gerçektir ve sadece bu yıl değil, yıllardır devam etmektedir. Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü olarak bizler, yayınlanan bildiriye bu nedenle imza attık.

Ancak sporda dostluğu savunan ve tüm takımlarla dost olmayı hedefleyen kulübümüzün ne YenicamiAğdelen Kulübü, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu ne de herhangi bir hakemle kişisel bir sorunu yoktur. Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü, karşılaşmaların skorlarını belirleyecek hakem hatalarının yapılmamasını arzulamaktadır.

Bizler dün olduğu gibi bugün ve yarın da kendi işimize bakacağız. Hakem hatalarından medet ummayacak, yapılan hakem hatalarını her zaman dillendirmeye devam edeceğiz.

Ülkemiz için skorun değil, sporun önemli olduğu bir futbol ligi ile birlikte; başta YenicamiAğdelen Kulübü olmak üzere tüm Süper Lig takımlarına başarılar diliyoruz.

Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Yönetim Kurulu”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.