banner913
banner932
banner1012

GG, Ndue Mujeci'yi yetiştirmeye çalışıyor

banner1020

Gençlik Gücü'nün Arnavut futbolcusu Ndue Mujeci, üst baldırındaki yırtık nedeniyle tedavi görürken, Mağusa Türk Gücü maçında risk edilmeyebilir

banner974
GG, Ndue Mujeci'yi yetiştirmeye çalışıyor

banner971

İsa TABAK

K-PET Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Gençlik Gücü'nün Arnavut futbolcusu Ndue Mujeci, geçtiğimiz hafta 3-1 kaybedilen Doğan Türk Birliği maçında sakatlığı nedeniyle takımına verimli olamamıştı.

Üst baldırında yırtık olan Arnavut golcü Ndue Mujeci, K-PET Süper Lig'de Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Mağusa Türk Gücü maçında oynayabilmek için tedavisini Kolan British Hospital'de sürdürüyor. Gençlik Gücü teknik heyeti, tam olarak iyileşmemesine rağmen maçta oynamak isteyen Ndue Mujeci'yi riske etmek istemiyor. Futbolcunun maçta oynayıp oynamayacağı maç saatinde kesinleşecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.