banner913
banner932
banner1012

GG, iyi başlangıç istiyor

banner1020

İkinci devreye Değirmenlik deplasmanında başlayacak olan Gençlik Gücü’nün yapacağı karşılaşmayı “önemli” olarak nitelendiren Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Bu karşılaşmayı kazanıp, ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi

banner974
GG, iyi başlangıç istiyor

banner971

Başkent Lefkoşa’nın yeşil beyazlı takım Gençlik Gücü, ikinci devreye hazırlık çalışmalarını dün yapılan antrenmanla sürdürdü. Gençlik Gücü, ikinci devrenin ilk karşılaşması olan Değirmenlik – Gençlik Gücü karşılaşmasından galibiyet istiyor.

Gençlerden kurulu bir takım ile çıkmalarına rağmen iyi mücadele ettikleri Doğan Türk Birliği karşısında alınan mağlubiyeti unuttuklarını belirten Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “28 Ocak, Cumartesi günü Değirmenlik ile karşı karşıya geleceğimiz karşılaşma bizim için önemlidir” dedi. Karşılaşmanın dış sahada oynanacağına ve bunun bir dezavantaj olduğuna işaret eden Göksun, “Bu karşılaşmayı kazanıp, ilk devreden daha da zor geçeceği kesin olan ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.

Gerek takımda kalan futbolcular ve gerekse takıma yeni katılan futbolcular olsun, ikinci devreye iyi hazırlandık. Bunu skora da yansıtacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Görev vereceği tüm futbolcularına güvendiğini belirten Teknik Direktör Göksun, “Yabancı futbolcularımız Debola Daniel ve Daniel Addo ilk yarıdaki performansları ile kendilerini kanıtladılar. Ara transferde renklerimize kattığımız Abdou Dodja’nın da gücümüze güç katmasını bekliyorum” dedi.

Bu arada dün gerçekleşen antrenmanda Gençlik Gücü futbolcularının çalışma isteği göze çarpan unsurlardan biri oldu. Uğur Sönmez ile Hascan Kırmaz ve Ali Akbulut ile Daniel Addo arasındaki yakın diyalogları takım kardeşliği olarak dikkat çekti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.