banner913
banner932
banner1012

GG gençleri, antrenmanlara başladı

banner1020

Gençlik Gücü A2 Futbol Takımı, antrenör Hakan Altın yönetiminde yeni sezonu açarken, antrenmanlara başladı

banner974
GG gençleri, antrenmanlara başladı

banner971

Başkent Lefkoşa’nın Süper Lig takımlarından Gençlik Gücü’nde A2 Futbol Takımı bu sezon Hakan Altın yönetiminde çalışacak. Antrenör Hakan Altın, “Hedefimiz A takıma futbolcu yetiştirmektir” şeklinde konuştu.

Çeşitli takımlarda toplam 24 sezon futbol koşturttuğuna işaret eden Hakan Altın, daha önce de antrenörlük deneyimi yaşadığını ancak ciddi anlamda ilk kez Gençlik Gücü A2 Futbol Takımı’nı çalıştıracağını söyledi. Geçtiğimiz sezona kadar yeşil beyazlı formayı giyen Altın, “Belli bir futbol bilgi ve deneyimin olduğuna inanıyorum. Şimdi bu bilgi ve deneyimimi gelecek nesillere aktarma zamanıdır. Gençlik Gücü A2 takımından A takımına futbolcu yetiştireceğiz. Bu sezon erken ancak 2018-2019 Futbol Sezonu’nda A takıma iki futbolcu verebileceğimize inanıyorum” iddiasında bulundu.

Gençlik Gücü A2 Futbol takımı kulüp lokalinde düzenlenen tören ve sonrasında M. Kemal Deniz Antrenman Sahası’nda yapılan çalışma ile yeni sezonu açtı. Geçtiğimiz sezonda başarılı sonuçlar alan Gençlik Gücü A2 Futbol Takımı’nın sezon açılışına 22 futbolcunun katılması Gençlik Gücü yönetimini mutlu etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.