banner913
banner932
banner1012

Gençlerin zirve aşkı

banner1020

Gençler Birliği, Şenol’un yıldızlaştığı maçta, Ozanköy deplasmanından çok rahat ve farklı bir galibiyetle ayrılırken, zirve inadını sürdürdü. Teknik direktör Seran Kaşif’in istifa ettiği Ozanköy ise ligde son sırada kaldı

banner974
Gençlerin zirve aşkı

banner971

Stat: Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı  

Hakemler: Mehmet Sezener, Hüseyin Özaşık, Yusuf Bakar

Ozanköy: Mehmetemin, Nedim, Saydam, Hüseyin Çakmak, Hüseyin Aydıngönül, Hasan Yanardağ, Marc Dion, Serhan(dk. 71 Hasan Basri)(Dk. 88 Mustafa Kılıç)Naimke, Bekir 

GençlerBirliği:Ali Karal, Sinan, Sercan, Yusuf(Dk. 79 Engin)Ertan, Emir, Şenol, Mehmet Erol, Emeka, Tombara(dk. 67 İbrahim Köse)Yakubu Malik

K-Pet Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde Ozanköy ile Gençler Birliği, Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele konuk ekip Gençler Birliği'nin 3-1 üstünlüğünde sonuçlandı.

Gençler Birliği'ne galibiyeti getiren golleri 9 ve 20. dakikalarda Şenol, 65. dakikada Tonbara kaydetti. Ozanköy'ün tek golünü ise 81. dakikada Bekir Yıldız attı. Maçın 88. dakikasında Ozanköy'den Gaius kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Dk. 10: Tombara soldan kale içine topu kesti, Şenol altı pas içinden plase bir vuruşla G. Birliği’nin ilk golünü Ozanköy ağlarına bıraktı 0-1.

Dk. 17: Y. Malik topu kale içinde Tombara ile buluşturdu, Tom sert vurdu, savunma kornere gönderdi.

Dk. 18: Şenol sağ kanattan sıfırdan topu kale içine ortaladı. Top herkesi geçerek arka direk dibinden ağlara gitti 0-2.

Dk. 27: Orta sahada topla buluşan Naimke, kaleci Ali’nin öne çıktığını görünce topu G.Birliği kalesine gönderdi. Top az farkla üstten dışarı gitti.

Dk.41: Emir faul atışını kale içine ortaladı. Emeka topu kafa ile ağlara göndermek istedi. Top az farkla üstten dışarı çıktı.

Dk. 50: G.Birliği savunması topu kaybedince Bekir topla buluştu, müsait pozisyonda topu dışarı gönderdi.

Dk. 55: Tombara çalımlarla Ozanköy savunmasını geçti, topu kaleye gönderdi, az farkla dışarı gitti.

Dk. 58: Marc Dion’un sert şutunu kaleci Ali yumruklayarak dışarı attı.

Dk. 64: Savunmadan gelen uzun topla buluşan Tombara sol kanattan geldi, çalımlarla Ozanköy savunmasını geçti, sert vuruşu ağlara gitti 0-3.

Dk. 67: Hasan Yanardağ üç G.Birliği futbolcusunu geçti, topa iyi vuramayınca Ozanköy golle buluşamadı.

Dk. 81: Köşe atışından gelen topu savunma uzaklaştırdı, topu önünde bulan Saydam sert bir şut gönderdi ve top filelerle buluştu 1-3.

Kalan dakikalarda başka gol olmazken G. Birliği karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Gençler Birliği puanını 24'e yükseltirken, Ozanköy 10 puanla son sırada kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.