banner913
banner932
banner1012

Gençlerin bileği bükülmedi

banner1020

Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Gençlik Gücü ile liderliği sürdürmek isteyen Gençler Birliği, birbirlerine üstünlük kuramazlarken, hedefleri doğrultusunda isteklerine de ulaşamadılar

banner974
Gençlerin bileği bükülmedi

banner971

STAT: Şehit Hüseyin Ruso
HAKEMLER: Mehmet Malek, Mehmet Tarım, Fatih Bardakıoğlu.
GENÇLİK GÜCÜ: Çağatay Gürler, Tayfun Doğan (Agit Altan), Derviş Özeralp, William Owusu Kwah, Gökhan Özer, Uğur Sönmez, Ali Akbulut, Ahmet Can Tokmak (Hakan Karacaoğlu), Hascan Kırmaz (Orhan Çokbekler), Debola Daniel Ogun Seye, Özcan Saygı.
GENÇLER BİRLİĞİ: Ali Karal, Sinan Öğüt, Mehmet Erol, Yusuf Beyaz, Sercan Çoban, İbrahim Köse (Mehmet Aylanç) (Kadir Erol), Ertan Bulut, Şenol Şöför, NNaemela Uzor, Yakubu Malik, Tonbara Tiongoli (Mustafa salman).
GOLLER: Dk:34 William Owusu Kwah (Gençlik Gücü); dk:17 Tonbara Tiongoli (Gençler Birliği)

Güneşli bir havada başlayıp, kapalı bir havada devam eden, hatırı sayılır taraftar kitlesinin izlediği karşılaşmada Gençlik Gücü ile Gençler Birliği ilk yarıda atılan gollerle 1-1 berabere kaldılar. 15 gün önce kendi sahasında Mağusa Türk Gücü ile 1-1 berabere kalan Gençlik Gücü, 6’ncı haftada da Gençler Birliği ile yine kendi sahasında 1-1 berabere kaldı ve taraftarını galibiyete hasret bıraktı.
17’nci dakikada, sağdan gelişen Gençler Birliği atağında Şenol Şöför’üm sert ortasına ayak koyan Tom Tiongoli, takımını dış sahada galip duruma yükseltti, Gençlik Gücü:0 – Gençler Birliği:1.
22’inci dakikada, yine tehlikeli gelişen Gençler Birliği atağında Sinan Öğüt’ün sağdan ortasında Şenol Şöfer’den önce kaleci Çağatay Gürler tek yumrukla topu uzaklaştırdı ve mutlak bir golü önledi.
Gençlik Gücü 30’uncu dakikada Ahmet Can Tokmak, 32’nci dakikada Demoba Daniel Ogun Seye ve 33’üncü dakikada William Owusu Kwah ile gole çok yaklaştı.
34’üncü dakikada, Gökhan Özer’in uzaktan kaleye vurduğu top üsten ağlara giderken kaleci Ali Karal topu yumrukladı, pozisyonu iyi takip eden William Owusu Kwah kafa ile topu ağlara yolladı ve skoru eşitledi, Gençlik Gücü:1 – Gençler Birliği:1.
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle kapandı.
51’inci dakikada, ani gelişen Gençler Birliği kontratağında Tonbara Tiongoli kaleci Çağatay Gürler ile karşı karşıya kaldı, kaleci kalesini terk edince vurduğu top kaleye paralel gitti, Yakubu Malik topa dokunamadı.
69’uncu dakikada, Gençlik Gücü’nden Hascan Kırmaz’ın ara pasında topla buluşan William Owusu Kwah’ın sert şutunu kaleci Ali Karal iki hamlede önledi.
90’ıncı dakikada, Debola Daniel Ogun Seye’in topla buluşturduğu Agit Altan’ın sol çizgiden ceza sahasına gönderdiği topa William Owusu Kwah vurdu, kaleciden dönen topu savunma uzaklaştırdı.
Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı ve iki takım da 6’ncı haftada puan hanelerine sadece birer puan yazabilmiş olmanın üzüntüsünü yaşadılar.
(Foto: Necati KÜLAHLILAR)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.