banner913
banner932
banner1012

Gençlere destek zamanı

banner1020

CONIFA 2017 Avrupa Şampiyonası’na geri sayım sürerken, futbol camiamızın tanınmış simaları, halkın turnuva ve maçlara ilgi göstermesi için çağrılar yapmaya başladı Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu: Dünyaya açılamayan gençlerimizi maçlara giderek sevindirelim. Gençler fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini gösterecekler

banner974
Gençlere destek zamanı

banner971

Soydan SAKALLI

Ülkemizde, 4 – 11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan CONIFA 2017 Avrupa Şampiyonası’na geri sayım sürerken, futbol camiamızın tanınmış simaları, halkın turnuva ve maçlara ilgi göstermesi için çağrılar yapmaya başladılar.

Kulüpler Birliği başkanı Kemal Köseoğlu ile Mağusa Türk Gücü’nün yeni futbolcusu, milli takımın önemli ismi Halil Turan, kişisel facebook sayfalarından yaptıkları paylaşımlarla, insanları turnuvaya davet ettiler. Kemal Köseoğlu ile Halil Turan’ın açıklamaları şöyle:

Köseoğlu: Futbolcularımızın sesine kulak verelim

“Futbolcularımızın sesine kulak verelim,ambagolar nedeniyle dünyaya açılamayan gençlerimizi maçlara giderek sevindirelim.

Onlar bu desteği fazlasıyla hak ediyorlar. Kendilerine fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini mutlaka gösteteceklerdir.”

Halil Turan: Gençlerimiz milli takımını desteksinler

“Ülkemizde düzenlenecek olan CONIFA 2017’de inşallah gençlerimiz olsun, ülkesine, bayrağına sahip çıkarak milli takımını desteklerler.

Ev sahibi olduğumuzu ve diğer ülkelerden çok da fazla eksiğimiz olmadığımızı, fırsat verilirse neler yapabileceğimizi her yönüyle göstermek için elimizde büyük bir fırsat vardır.
İnşallah bu turnuvanın, gençliğimiz için geleceğimiz için çocuklarımız için ne kadar önemli bir organizasyon olduğunu herkes görür. İnsanlarımızın milli takımımıza sahip çıkması, çok zor değildir. Hade şimdi birlik olma ve 4-11 Haziran tarihleri arasında takımına sahip çıkma zamanıdır.” 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.