banner913
banner932
banner1012

Gençler’de acıma yok 1-0

banner1020

Gençler Birliği, lige tutunmaya çalışan Değirmenlik’i zorlanmasına rağmen mağlup ederek, çıkışını sürdürdü. Değirmenlik ise 8 kişiyle savunma yaptığı maçtan puan çıkaramayıp düşme hattında kaldı

banner974
Gençler’de acıma yok   1-0

banner971

Yer : İskele Cumhuriyet Stadı

Hakemler : MehmetSezener, Halil Erdem Canaloğlu, Doğan Elmalı, Utku Hamamcıoğlu

Gençler Birliği : Raif, Sinan, Mehmet Erol, Yusuf, Emir(87’Barış), Nnaemeka, Arif(82’Abdullah), Malik, Halil, Şenol, İbrahim(58’Sertan)

Değirmenlik : Çayan, Gençali, Sercan, Burçin, Rifat, Haşim, Fehim, Miranda, Yusuf(85’Emre), Ümitcan(81’İbrahim), Victor

Gol : 69’Sertan Kurukafa (G.Birliği)

K-Pet Süper Lig’de 20.haftanın önemli karşılaşmasında İskele temsilcisi Gençler Birliği konuk ettiği Değirmenlik’i 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü ve rakibini ateş çemberinin içerisinde bıraktı.

İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanan karşılaşmada uzun bir süre sakatlığı bulunan genç oyuncu Sertan Kurukafa sonradan oyuna girip attığı jeneriklik golle takımına galibiyeti getirdi. Konuk ekip Değirmenlik son 2 haftada Doğan Türk Birliği’ni yenmiş ve Yenicami’den de 1 puan almıştı. Gençler Birliği karşısında da iyi savunma yapan Mesarya temsilcisi, 69.dakikada Sertan’ın golüne engel olamayınca rakibi Mormenekşe’nin kazandığı haftada evine eli boş döndü.

10.dakikada atılan uzun topta Nnaemeka’ya yapılan hareket sonrasında Mehmet Sezener devam kararı verdi. Bu pozisyon sonrası Gençler Birliği futbolcuları ve teknik heyeti pozisyona penaltı itirazında bulundu. 16.dakikada Mehmet Erol’un kullandığı köşe atışında top dışarıya doğru açıldı, topun gelişine İbrahim Köse çok sert vurdu ancak top savunmaya da çarpıp dışarıya gitti ancak orta hakem Mehmet Sezener kale vuruşu kararı verdi. 37.dakikada solda topla buluşan Mehmet Erol, 2 kişiden sıyrıldı, içeriye sert ortaladı, arka direkte topa Sinan kafa ile dokundu ancak top dışarıya gitti. 41.dakikada Miranda’nın vuruşu az farkla dışarıya gitti ve ilk devre golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci devreye ev sahibi Gençler Birliği daha iyi başladı. 46.dakikada sağdan Arif ortaladı, arka direkte İbrahim Köse topa iyi vuramadı ve top kalecide kaldı. 49.dakikada sağdan Nnaemeka ortaladı, İbrahim Köse uçtu ancak topa vuramadı. 63.dakikada soldan Mehmet Erol’un yerden pasında Nnaemeka dönerek vurdu ancak top yan direkten döndü. 64.dakikada Halil Türen uygun durumdaki arkadaşı Sertan’ı gördü ancak genç oyuncu topa istediği gibi vuramayınca İskele temsilcisi mutlak bir golden oldu. 69.dakikada sağdan gelişen Gençler Birliği atağında yapılan ortada Nnaemeka topa iyi vuramadı, top Sertan’ın önünde kaldı, Sertan da müthiş bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 77.dakikada sağdan Victor topu uzun bir süre sürükledi, ortasında bomboş pozisyonda Haşim’in kafa vuruşu dışarıya gitti. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gençler Birliği konuk ettiği Değirmenlik’i tek golle mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.