banner913
banner932
banner1012

Gençler, KTFF – TFV işbirliğinde kaynaşacak

banner1020

banner974
Gençler, KTFF – TFV işbirliğinde kaynaşacak

banner971

Gazetemizde dün yayınlanan KTFF U12 Karması haberi ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) açıklamalarda bulundu.

KTFF, Başkanı Hasan Sertoğlu'nun ve Türkiye Futbol Vakfı (TFV) Başkanı Engin Verel'in girişimleriyle yapılması planlanan alt-yapı karma maçları, 18 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

“Türkiye Futbol Vakfı Başkanı Engin Verel ve heyetinin KTFF'yi ziyaretinde ortaklaşa projelerin yapılması kararı sonrası, ilk etkinlik olacak olan karma maçları için, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu U12 Karması ve U14 Karması oluşturuldu. KTFF U12 Karmasının Teknik Sorumluluğu’nu Rıza Erseven yaparken yardımcılığını İsmail Pirgalı yapıyor.

KTFF U14 Teknik Sorumluluğu’nu Hüseyin Aşkın Kınacı ve yardımcılığını ise Cemal Yazır yapacak. Karmalarımız, hocalarımızın nezaretinde antrenmanlar yaparak bu karşılaşmalar için hazırlıklar gerçekleştirdi.

Lapta Gençlik Kampı’nda konaklayacak olan Türkiye Futbol Vakfı U12 ve U14 karma takımları, yapılacak olan 19 Mayıs etkinliği sayesinde çocuklarımız ile kaynaşacak. 

17 Mayıs Çarşamba günü adamıza gelecek olan Türkiye Futbol Vakfı'nın oluşturduğu U12 ve U14 alt-yapı karmaları, 19 Mayıs Cuma akşam saatlerinde adamızdan ayrılacaklar.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.