banner913
banner932
banner1012

Gençler kaya gibi 1-3

banner1020

Gençler Birliği, kupa maçına rağmen tam kadro çıktığı maçta Çetinkaya’yı Emeka’nın 2 ve Şenol’un golleriyle mağlup etti. Uzun süre 10 kişi oynayan Çetinkaya ise rakibi karşısında etkili olamadı

banner974
Gençler kaya gibi  1-3

banner971

YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Kerem Eran-Enver Kalkın-Sertan Alkın

GAÜ ÇETİNKAYA: Ufuk-Hasip-Mustafa Baran-Zihni-Armond(Faye dk.46)-Ludgero-Emre(Erhan dk.69)-M.Yaşınses (Samet Dk.85)-Ahmat Can-Kağan-Sercan

G.BİRLİĞİ:Raif-Mehmet(Barış dk.65)-M.Erol-Yusuf-Emir-Yakubu Malik-Arif-Halil(Abdullah dk.78)-Şenol-İ.Köse(Dk.46 Sertan)-Nnaemeka

GOLLER: Dk.89 A.Can(GAÜ Çetinkaya)

                Dk.17-90 Nnaemeka, Dk.64 Şenol(G.Birliği)

Kırmızı Kart: Dk.33 Mustafa Baran(GAÜ Çetinkaya

K-PET Süper Lig ikinciliğini kovalayan Gençler Birliği, kupa maçına rağmen tam kadro çıktığı maçta Çetinkaya’yı Emeka’nın 2 ve Şenol’un golleriyle mağlup etti. Uzun süre 10 kişi oynayan Çetinkaya ise rakibi karşısında etkili olamadı.

  17. dakikada sağ taraftan gelişen G.Birliği atağında Arif sağ taraftan son çizgiye kadar inip geriye çıkardığı topa bekletmeden vuran Nnaemeka topu ağlara yollayarak G.Birliği’ni deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

  32. dakikada ani gelişen G.Birliği atağında Şenol rakip defans arasından geçti, kaleci ile karı karşıya kaldığı andaki vuruşunda Ufuk ayakları ile topu uzaklaştırarak rakibine gol şansı tanımadı.

  33. dakikada rakibi Şenol’u faul ile durduran Mustafa Baran ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

  43. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan M.Yaşınses’in kaleye 30 metre mesafeden şutunda kaleci Raif topu güçlükle kornere attı. Kornerden gelen topa Emre’nin dönerek vuruşunda kaleci Raif bu kez de çizgi üzerinden topu bir kez daha kornere atarak mutlak bir golü önlemiş oldu. 

  46. dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Sercan’ın pasında Faye’nin vuruşu yan direkten döndü. Dönen topa Emre vurdu, defans topu çizgiden uzaklaştırdı.

  51. dakikada G.Birliği’nde günün başarılı adamı Nnaemeka kaleye 35 metre mesafeden çok sert vurdu, ancak top iki direğin birleştiği yerden oyun alanına döndü ve defans topu uzaklaştırdı.

  64. dakikada Halil’in kullandığı korner atışında rakip defans arasından topa çok iyi yükselen Şenol şık bir kafa vuruşu ile takımı G.Birliği’ni 2-0 öne geçiren golü attı.

  80. dakikadaki G.Birliği atağında Abdullah’ın pasında rakip ceza alanında topun gelişine vuran şenol oldu. Fakat top kaleci Ufuktan döndü. Defans uzaklaştırdı.

89. dakikada GAÜ Çetinkaya rakip ceza alanının hemen dışında serbest vuruş kazandı. Ahmet Canın mükemmel vuruşunda top ağlarla buluşunda skor da 1-2 oldu.

90. dakikada G.Birliği takımından Abdullah sağ taraftan güzel bir orta yaptı. Bu topa iyi yükselen Nnaemeka şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara yollayarak maçın da skorunu belirlemiş oldu. GAÜ Çetinkaya 1 G.Birliği 3

  A-2 gençler maçını GAÜ Çetinkaya gençleri 4-1 kazandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.