banner913
banner932
banner1012

Gençler fırsat teper

banner1020

Gençler Birliği, Küçük Kaymaklı deplasmanında rakibinin yarım saate yakın 10 kişi oynamasından faydalanamazken, girdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcayıp, 1 maçı daha berabere tamamladı. Kaymaklı ise galibiyet hasretini kendi evinde de bitiremedi

banner974
Gençler fırsat teper

banner971

Stad: Şht. Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Ali Özer, Hakan Ünal, Hakan Gök

K.Kaymaklı: Ufuk, Bahadır, Turgut, Mehmet Kaygısız, Çağrı, Saine, Tuğrul, Sarki (Mustafa Yaşınses), Musa (Bayram), Uğur, Remzi (Ali)

Gençlerbirliği: Ali, Sinan, Sercan, Yusuf, Ertan, Mehmet Erol, Şenol, Malik, Emeka, Tonbara (İbrahim Köse) (Mustafa Salman), Emir (Sertan)

Goller: 1.Dk Tonbara (Gençlerbirliği), 13.Dk Uğur (P) (K.Kaymaklı)

Kırmızı Kart: 53.Dk Ufuk (K.Kaymaklı)

K-Pet Süper Lig'de 11. haftanın önemli mücadelesinde Küçük Kaymaklı ile Gençler Birliği, Lefkoşa Şht. Hüseyin Ruso Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Küçük Kaymaklı'nın golünü 14. dakikada penaltıdan Uğur Gök atarken, Gençler Birliği'nin golünü ise 23. saniyede Tombara kaydetti. Mücadelenin 55. dakikasında K.Kaymaklı kalecisi Ufuk kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Yapılan oyuncu değişikliği ile kaleye geçen Ali Duvarcı, bir penaltı atışında da gole izin vermedi. Gençlerbirliği, penaltı da dahil olmak üzere sayısız fırsattan yararlanamayınca beraberliğe razı oldu.

23. Saniye: Gençlerbirliği atağında Şenol rakibi Bahadır'dan sıyrılıp sağdan ceza sahasına girdi ve topu arka direkteki Tonbara'ya kesti. Tonbara'nın vuruşunda top filelere gitti. K.KAYMAKLI1-0 GENÇLERBİRLİĞİ

6.Dk: K.Kaymaklı'da Musa korneri kullandı ve topu ceza sahasına ortaladı. Turgut'un kafa vuruşunda kaleci Ali gole izin vermedi.

12.Dk: K.Kaymaklı atağında Tuğrul ceza sahası dışından sert vurdu ancak kaleci Ali topu kornere çeldi.

13.Dk: K.Kaymaklı'da kullanılan kornerde top Bahadır'ın önünde kaldı. Bahadır'ın vuruşunda top Malik'in eline çarptı ve hakem Ali Özer penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Uğur topu filelere gönderdi. K.KAYMAKLI 1-1 GENÇLERBİRLİĞİ

23.Dk: Gençlerbirliği atağında Emeka, Mehmet Kaygısız'ın müdahalesiyle yerde kaldı, Gençlerbirliği bu pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem Ali Özer devam kararı aldı.

25.Dk: Gençlerbirliği'nde Mehmet Erol köşe atışını kullandı. Şenol'un kafa vuruşunda top dışarıya gitti.

29.Dk: K.K.Kaymaklı atağında Uğur rakibi Yusuf'tan sıyrılıp soldan ceza sahasına girdi ve topu Musa'ya kesti. Musa net pozisyonda vuruşunu yaptı ancak Sercan bu topu çizgiden çıkarmayı başardı.

32.Dk: Gençlerbirliği atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan İbrahim ve K.Kaymaklı savunması arasındaki mücadelede top Emeka'nın önünde kaldı. Emeka vuruşunu yaptı ancak top az farkla dışarıya gitti.

37.Dk:Gençlerbirliği atağında İbrahim soldan ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı ancak top yandan dışarıya gitti.

48.Dk: Gençlerbirliği'nde sol çaprazda kazanılan frikiği kullanan İbrahim direkt kaleye vurdu ancak kaleci Ufuk gole izin vermedi.

53.Dk: Gençlerbirliği'nde Emeka topu rakibi Turgut'tan kazanıp ceza sahasına girdi ve kaleci Ufuk ile karşı karşıya kaldı ve Ufuk'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Ali Özer bu pozisyon sonrasında penaltı noktasını gösterdi ve kaleci Ufuk'u direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

55.Dk: Gençlerbirliği'nde penaltı atışını kullanan Ertan'ın vuruşunda kaleci Ali gole izin vermedi.

81.Dk: Gençlerbirliği'nde Sercan savunma arkasına uzun bir top gönderdi. Bu topu alan Sertan vuruşunu yaptı ancak kaleci Ali gole izin vermedi.

87.Dk: Gençlerbirliği atağında Sertan topla ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı ancak top yandan dışarıya gitti.

90+3.Dk: Gençlerbirliği atağında Emeka pasını Sertan'a aktardı. Sertan'ın vuruşunda kaleci Ali köşeden topu kornere çeldi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca iki takım berabere kalarak puanları paylaştı. Bu sonuçla K.Kaymaklı puanını 19'a, Gençler Birliği ise 18'e yükseltti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.