banner913
banner932
banner1012

Gençler Birliği yönetimi hareketli

banner1020

Gençler Birliği’nde geçtiğimiz gün tüzük değişikliği için genel kurul yapılırken, yönetim kuruluna hem takviye yapıldı hem de görev değişikliği oldu

banner974
Gençler Birliği yönetimi hareketli

banner971

Süper Lig’de başarılı bir sezonu geride bırakan Gençler Birliği’nde geçtiğimiz gün tüzük değişikliği için genel kurul yapılırken, yönetim kuruluna hem takviye yapıldı hem de görev değişikliği oldu.

Yıllardır Mormenekşe Spor Kulübü’nde görev yapmış olan Sedat İzzigil, yeni dönemde Mustafa Gülcan başkanlığındaki Gençler Birliği yönetim kurulunda görev yapacak. Yönetimde 5 yıldır transfer komitesi başkanlığı görevini yürüten Birol Şofer ise bu görevinden istifa ederken, yönetimde görevini sürdürecek. Birol Şofer’in konu ile ilgili açıklaması şöyle:

“Son 5 yıldır görev yaptığım transfer komitesi başkanlığından değerli başkanımız Mustafa Gulcan ile görüşerek dün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.

Bundan böyle görevime yalnızca Federasyon Temsilcisi olarak devam edeceğimi bildirir, anlayışından dolayı Başkanıma çok teşekkür ederim.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.