banner913
banner932
banner1012

Gençler, Baf'a dur dedi

banner1020

Gençler Birliği son haftaların formda takımı Baf Ülkü Yurdu'nu deplasmanda mağlup ederek rakibinin çıkışını bitirdi. Ligin tek namağlup ekibi olan Gençler Birliği, zirve iddiasını sürdürdü

banner974
Gençler, Baf'a dur dedi

banner971

Yer: Üner Berkalp Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Ferhat Tuna, Hakan Gök

BÜY: Erdoğan, Mustafa, Arif(Tahsin), Joseph, Felix, Lawal, Ahmet, Fikri(Berk), İltaç(Azat), Hamis, Hüseyin

Gençler Birliği: Ali(Ali Karal), Sinan, Yusuf, Sercan, Mehmet Erol, Ertan, Malik, Emeka, Sertan(İbrahim), Şenol, Tom(Emir)

K-PET Süper Lig'de 7. haftanın kapanış maçında Baf Ülkü Yurdu ile Gençler Birliği, Güzelyurt Üner Berkalp Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 3-1 konuk Gençler Birliği üstünlüğünde sonuçlandı.

Gençler Birliği'ne galibiyeti getiren golleri Emeka, Sinan ve İbrahim attı. Maçın ilk devresi, 2-0 Gençler Birliği üstünlüğünde tamamlandı. Oyuna hakim olan konuk ekip, 27. dakikada Emeka ve 31. dakikada Sinan Öğüt ile skoru 0-2 yaptı.

63. dakikada İbrahim Köse'nin kaydettiği golle 3-0 öne geçen konuk ekip, Baf Ülkü Yurdu'nun 81. dakikada penaltıdan Hamis ile bulduğu tek gole engel olamayınca maç 1-3 tamamlandı.

Bu galibiyetle Gençler Birliği puanını 13 yaparken, Baf Ülkü Yurdu 7 puanda kaldı. Gençler Birliği aldığı galibiyetle liderin 2 puan gerisinde 4. sıraya yerleşirken, Baf Ülkü Yurdu, 11. sırada haftayı tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.