banner913
banner932
banner1012

Genç Malek babasının izinde

banner1020

Mehmet Malek’in oğlu Arif Malek, geçtiğimiz hafta sonu görevlendirildiği 2 zor maçı da başarıyla yöneterek babasının izinde olduğunu gösterdi

banner974
Genç Malek babasının izinde

banner971

Geçtiğimiz sezon sonunda hakemliği yaş haddinden dolayı bırakan Mehmet Malek’in 2 oğlu Cemre ve Arif de babalarının izinde hakemlik yapıyorlar.

Arif Malek geçtiğimiz hafta sonu Merkez Hakem Kurulu tarafından 2 zor maçla görevlendirilirken, 2 maçı da başarıyla yönetti.

Arif Malek, Cumartesi günü U21 Süper Lig’de oynanan Başkent derbisini yönetti. Atilla Topaloğlu Sahası’nın ağır zemininde oynan Küçük Kaymaklı – Yenicami maçında, oyunun akışını kesmeyerek, güzel ve hareketli futbola izin veren Arif Malek için maçı izleyenler de “İngiliz futbolu oynatıyor.” yaptılar. Arif Malek, Pazar günü ise U17 Ligi çeyrek final ikinci maçı olan Yenicami – Düzkaya maçını başarıyla yönetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.