banner913
banner932
banner1012

Genç Kaymaklı mesaiye başladı

banner1020

Küçük Kaymaklı’nın Teknik direktör Serhat Ertürk ve yardımcıları eşliğinde yapılan ilk antrenmanına büyük çoğunluğu kulübün alt yapısından yetişmiş gençlerden oluşan 24 futbolcu katıldı

banner974
Genç Kaymaklı mesaiye başladı

banner971

Soydan SAKALLI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, yeni sezonun ilk antrenmanını dün Göçmenköy Stadı'nda gerçekleştirdi.

Teknik direktör Serhat Ertürk ve yardımcıları eşliğinde yapılan antrenmanı yönetici Akay Aşina'da izledi. Henüz yabancı futbolcusu olmayan Küçük Kaymaklı'nın ilk antrenmanına büyük çoğunluğu kulübün alt yapısından yetişmiş gençlerden oluşan 24 futbolcu katıldı. Türkiye'de olan ve bugün adaya gelmesi beklenen Turgut Kaan Çoban ise antrenmanda yer almadı. Teknik direktör Serhat Ertürk ilk antrenmanda futbolcularına düz koşu ağırlıklı bir çalışma yaptırdı. Küçük Kaymaklı resmi sezon açılışını ilerleyen günlerde yapacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.