banner913
banner932
banner1012

Geçitkaleliler, saha için eylem yapacak

banner1020

Geçitkale Günay Spor Kulübü yönetimi, "Saha yoksa bonzai var" sloganıyla 30 Eylül Cumartesi günü eylem gerçekleştirecek. Yıllardır atıl durumda olan Geçitkale'deki saha şu anda sadece içi diken ve ot dolu bir çakıllık olarak duruyor

banner974
Geçitkaleliler, saha için eylem yapacak

banner971

BTM 1. Lig'de mücadele edecek olan Geçitkale Günay Spor Kulübü yönetimi, yıllardır atıl durumunda olan futbol sahasının yeniden hizmete konulması için eylem gerçekleştirecek.

Geçitkale Günay Spor Kulübü yönetimi, "Saha yoksa bonzai var" sloganıyla 30 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek eylemle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Bu saha hepimizin, geleceğimizin ve gençliğimizindir. Hade Geçitkale ve bölgesi harekete geç. Bizim de burada birçok gencimiz ve en önemlisi lisemiz, okullarımız var. Bir futbol sahası bizim de hakkımız. Yıllardır kandırılıp avutulduk. Artık tahammülümüz kalmadı. Bu saha kimsenin değil kimseye de kalmayacak. Bu saha bizim geleceğimizin, bizim gençliğimizin olacak. Hade hep birlikte omuz omuza verelim. Birlikte, birliğimizi gücümüzü gösterelim. 30 Eylül Cumartesi günü bir zamanlar futbol sahası olan çakıl birikintisinde, "Saha yoksa bonzai var. Alkol var. Kumar var. Sigara var." sloganlarıyla buluşalım. Saha bizim de hakkımız. Artık kandırılmak istemiyoruz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.