banner913
banner932
banner1012

Geçitkale'den 10 takviye

banner1020

Geçitkale Günay Spor Kulübü, birinci transfer dönemi içerisinde biri bonservisli, dokuzu kiralık olmak üzere toplam 10 transfer gerçekleştirdi

banner974
Geçitkale'den 10 takviye

banner971

BTM 1. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Geçitkale geçtiğimiz günlerde son bulan birinci transfer dönemi içerisinde, biri bonservisli olmak üzere toplam 10 transfer gerçekleştirdi.

1 Aralık'ta başlayacak olan sezonun ilk haftasında Serdarlı ile karşılaşacak olan Geçitkale'nin transferleri ve geldikleri kulüpleri şöyle: "Bonservisli olarak Zeki Taçsoy- Akova SK, kiralık olarak Mustafa İlkman - İskele Gençlerbirliği SK, Birkan Gertik - Değirmenlik SK, Mehmet Buram - Ötüken SK, Mustafa Betmezoğlu - Düzova SK, Bekir Özalp - Tuzla SK, Mehmet Gökel - Tuzla SK, Müjdat Arslantaş - Güvercinlik SK, Mehmet Ergün Çekiç – Dumlupınar TSK, Fuat Ağcabay - Kumyalı SK"

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.