banner913
banner932
banner1012

Geç kaldın Girne

banner1020

K-PET Süper Lige veda eden ilk takım olan Girne Halk Evi, Çetinkaya deplasmanından 3 puanla dönerek, ikinci devredeki ikinci galibiyetini aldı. Kart cezalısı futbolcuları olan, kalecisi Cenk’in ise master takımıyla Türkiye’ye gittiği Çetinkaya, bazı as oyuncularını da yedek soyundurduğu maçı kaybederek, evindeki 9 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti

banner974
Geç kaldın Girne

banner971

Yer: Atatürk Stadı Hakemler: Zekai Töre, Emre Çevikdal, Özal Çağlayan

Çetinkaya: Atakan Zubi, Tunç Özgürgün, Batuhan Çalban, Serkan Önet, Burak Emir, Doğukan Demirman (Dk.88 Mehmet), Behiç Kum (Dk.60 Samet), Ömer E. Gül, Hakan Karacaoğlu, Mete Sağır, Cemal Kurt (Dk.46 Erhan)

Girne Halk Evi: Hüseyin İkinci, Talip Kasımoğlu, Yankı Aktül (Dk.75 Serim), Mustafa Yaşınses, Kaan Borova (Dk.75 Serhan), Oladele Oshobe, Yaşar Solel, Selim Saygı, Mahmut Erkan, Özgür Gül (Dk.46 Ertaç Taşkıran), İlker Tek

Goller: Dk.18 Hakan Karacaoğlu, Dk.6 ve 45 Mustafa Yaşinses, Dk.24 Kaan Borova

K-Pet Süper Ligin 28.haftasında Çetinkaya, K-Pet Birinci Lige düşmesi kesinleşen Girne Halk Evi’ni Atatürk Stadı’nda konuk etti.

Çetinkaya cezalı Amani ve Ugo’dan yoksun sahaya çıktı. Az futbol severin izlediği karşılaşma Girne Halk Evi’nin 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

2.dakikada Mete ceza sahasında düşürüldü ve Çetinkaya penaltı kazandı. Atışı Serkan kullandı ve top direkten döndü. Çetinkaya bu fırsattan yararlanamadı. 6.dakikada savunmanın arkasına gönderilen topla buluşan Mustafa Yaşinsese Girne Halk Evi’ni deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 18.dakikada Hakan’ın ceza sahası içerisinde yerden vurduğu top filelere gitti ve skora 1-1 eşitlik geldi. 24.dakikada Gabira’nın uzun pasında ceza sahasının sağında topla buluşan Kaan sert vurdu ve Halk Evi’nin 2-1 öne geçirdi. 45.dakikada Gabira ve Kaan’ın ver kaçında Kaan vurdu ve direkten dönen topu Gabira tamamlayarak GHE’yi 3-1 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu skorla kapandı. İkinci yarıda başka gol olmayınca 1. Lig’e düşmesi kesinleşen GHE deplasmanda 3 golle 3 puanı aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.