banner913
banner932
banner1012

Garava kaplanlarının panteri Cenk

banner1020

Merit Alsancak Yeşilova, sezonun ilk devresinde Türk Ocağı kalesinde başarılı bir performans sergileyen Cenk Yılmaz'ın transferini bitirdi

banner974
Garava kaplanlarının panteri Cenk

banner971

Soydan SAKALLI

K-PET Süper Ligin güçlü ekibi Yeşilova, kalecisi İrfan Özbay 'ın takımdan ayrılma kararı almasından sonra başladığı kaleci arayışlarını sonlandırarak kaleci transferi gerçekleştirdi.

Merit Alsancak Yeşilova, sezonun ilk devresinde Türk Ocağı kalesinde başarılı bir performans sergileyen Cenk Yılmaz'ın transferini bitirdi. Türk Ocağı başkanı Ahmet Arslan'dan izin alarak Yeşilova ile görüşen Cenk yönetimle el sıkışırken, teknik direktörü Ahmet Dedekorkut'a da kararını bildirdi.

Cenk Yılmaz, Merit Alsancak Yeşilova alt yapısından yetiştikten birçok takımda başarıyla forma giymiş Milli Takım kalesini de korumuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.