banner913
banner932
banner1012

"Galibiyetle başlamak istiyoruz"

banner1020

banner974
"Galibiyetle başlamak istiyoruz"

banner971

Hamitköy yarın saat 16:30'da Esat Erdoğmuş Stadı'nda, Karşıyaka ile K-PET Birinci Lig'de sezonun ilk maçına çıkacak.

Timur Ercan Bodi'nin yöneteceği Karşıyaka maçı öncesinde Hamitköy'ün başarılı kulüp başkanı Evren Mannaş maç ve yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu. Evren Mannaş'ın açıklamaları şöyle:

" Hamitköy olarak iyi bir hazırlık devresi sonrasında yeni sezona hazırız. Esat Erdoğmuş Stadı'nda, Karşıyaka ile oynayacağımız ilk maçı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapma hedefindeyiz. Taraftarlarımızın da sezonun bu ilk maçına gelerek futbolcularımız ve teknik heyetimize destek vermesini bekliyoruz. Ben bu maçta Karşıyaka takımına da başarılar diliyorum.

Yeni sezonun futbolun tüm paydaşları için başarılı geçmesini temenni eder, fair play ve centilmenliğin ön plana çıktığı, güzel futbolun sergilendiği bir yıl olmasını dilerim."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.