banner913
banner932
banner1012

Galatasaray’da Tudor depremi

banner1020

Fenerbahçe yenilgisi ve Şampiyonlar Ligi hedefinden uzaklaşılması Galatasaray Teknik direktörü Igor Tudor'un da takımdaki geleceğini riske attı. Yönetim, Hırvat teknik adam konusunda ikiye ayrıldı. Başkan Dursun Özbek ise "seçime git" baskısı altında

banner974
Galatasaray’da Tudor depremi

banner971

Galatasaray ligdeki son umudunu Fenerbahçe maçıyla tüketti. Türkiye Kupası'na erken havlu atan Sarı kırmızılılar ligde de zirvenin çok uzağında kaldı.

Süper Lig'de hedefini Şampiyonlar ligi olarak belirleyen Galatasaray, puan kayıplarıyla bu beklentiden de uzaklaştı. 4'üncü sırada yer alan sarı-kırmızılıların hemen arkasındaki Trabzonspor'la puan farkı ikiye düştü. 

Galatasaray bu kötü gidişatla birlikte, bir kez daha Avrupa kupalarına katılamama tehlikesiyle de karşı karşıya.

Teknik direktör değişikliği takıma olumlu bir etki yapmadığı gibi yönetiminin de kredisini azalttı. Ayrıca bekleneni veremeyen Igor Tudor konusunda da ikiye bölünmüş durumda.

Bir grup sezon sonu Tudor ile yolların ayrılmasını istiyor, diğer taraf ise devam edilmesi görüşünde.

Camiada da yönetime olan tepkiler artıyor.

Son iki sezonda alınan başarısız sonuçların ardından başkan Dursun Özbek'e de seçim baskısı yapılıyor.

Ekibini değiştirip, daha güçlü bir yönetim kurması istenen Dursun Özbek ise bu talebe sıcak bakmıyor.

banner979

Etiketler; #Galatyasaray
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.