banner913
banner932
banner1012

"Futbolumuza yeni şekil vereceğiz"

banner1020

Serkan Önet, liglerimizin nasıl devam etmesi gerektiği ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, “Yapılması gereken kupa maçlarını tamamlayıp, futbolumuza yeni bir şekil vermek olmalıdır.” açıklamasını yaptı

banner974
"Futbolumuza yeni şekil vereceğiz"

banner971

Çetinkaya kaptanı Serkan Önet, Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle ara verilen liglerimizin nasıl devam etmesi gerektiği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Serkan Önet’in sosyal medyada yaptığı değerlendirmeler şöyle:

“Önümüzdeki sezon başı tek yapılması gereken Nicosia Group Kıbrıs Kupasını maçlarını tamamlamak olmalıdır.

Yabancı futbolcu konusu en azından önümüzdeki sezon için bana göre bitmiştir. Çünkü mevcut yabancı futbolcuların ya da denenmeye gelecek olanların Temmuz – Ağustos içinde ne taşıyıp taşımadıklarını kimse bilemez. Böyle önemli bir sağlık riskini de kimse göze alamaz diye düşünüyorum. Çocuklarımıza güvenerek, futbolumuza yeni bir şekil vereceğiz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.