banner913
banner932
banner1012

Futbolculara güvenlik desteği sağlanacak

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile işbirliği çerçevesinde, lisanslı sporculara tam sosyal güvenlik desteği sağlayan kararını düzenlenen etkinlikte basınla paylaştı. Hasan Sertoğlu, yaptığı açıklamada futbolculara böyle bir güvenlik desteği sağlamalarına katkı koyan bakan Ersan Saner'e teşekkür etti

banner974
Futbolculara güvenlik desteği sağlanacak

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, gazete ve televizyon spor şeflerine seslenerek; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın lisanslı sporculara tam sosyal güvenlik desteği sağlayan kararını düzenlenen etkinlikte basınla paylaştılar. 

Bakanlığın projesine göre, KKTC vatandaşı olan genç işsizlerin istihdamına tam sosyal güvenlik desteği sağlanacak. Bu anlamda, Federasyona kayıtlı bulunan tüm spor kulüplerinin KKTC vatandaşı lisanslı futbolculara sosyal güvenlik desteği sağlanacak.  KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, yaptığı açıklamada, futbolculara böyle bir güvenlik desteği sağlamak için yıllarca uğraştıklarını ancak çeşitli imkansızlıklar nedeniyle başaramadıklarını dile getirerek Çalışma Bakanı Saner'e ve karara destek veren Başbakan Özgürgün’e teşekkür etti. Saner de, yıllarca kendisinin de spora destek veren birisi olarak bu gibi anlamlı bir güvenceyi sağlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.