banner913
banner932
banner1012

Futbol tarihimizde bir ilk

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol tarihinde ilk defa yapılan "Futbol Dönüşüm Çalıştayı" sonuç bildirgesi kitapçığı hazırlandı

banner974
Futbol tarihimizde bir ilk

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından, Kıbrıs Türk Futbol tarihinde ilk defa yapılan "Futbol Dönüşüm Çalıştayı" sonuç bildirgesi kitapçığı hazırlandı.

Konu ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama şöyle:

“KTFF Eğitim-Üst Kurulu tarafından düzenlenen çalıştayın hazırlanması ve sonuçlarının alınmasında izlenen yöntemler ve prensipler tamamen Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun ve Kıbrıs Türk Futbolunun özüne ve gerçeklerine dayandırılmıştır. Bu çalıştay kitapçığının sonuçlandırılmasında görev alan Mustafa Borataş, Hüseyin Aşkın Kınacı, Osman Emiroğlu ve Nazım Burgul'un çalışmaları ile hazırlanan ve daha sonra futbolumuzun paydaşları olan Futbol Kulüpler Birliği, Futbol Antrenörler Derneği, Spor Yazarları Derneği, Futbolcular Derneği, Futbol hakem ve Gözlemciler Derneği'nin katkıları ile Girne Amerikan Üniversitesi, Yakın Doğu Ünüversitesi Spor Yüksek Okulları ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Bölümü değerli hocalarının bilimsel destekleri ve Federasyon çalışanların emeği ile ortaya çıkmıştır. Bu çalışma, Kıbrıs Türk Futbolunun sorunlarını ve bunlara yönelik çözüm önerilerini içeren ve aslen de futbolumuzu geleceğe nasıl taşıyabilirizin cevabı niteliğindendir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.