banner913
banner932
banner1012

Futbol, dostluk kardeşliktir

banner1020

Mahmut, istemeden neden olduğu sakatlıktan dolayı kaleci Ahmet’ten özür dilerken, Ahmet’in de Mahmut’a sarılması, futbolun dostluk ve kardeşlik olduğuna güzel bir örnek oldu

banner974
Futbol, dostluk kardeşliktir

banner971

Cenk PANTER

K-PET Birinci Lig’de Bostancı Bağcıl ile Hamitköy arasında Ayanni Stadı’nda geçtiğimiz Çarşamba oynanan erteleme maçında Hamitköy rakibi Bostancı Bağcıl’ı 1-0 mağlup etmişti.

Dostça başlayan ve dostça biten maçın ikinci devresinde gelişen bir Hamitköy atağında Hamitköy futbolcusu Mahmut Yumuşak ile Bostancı Bağcıl kalecisi Ahmet Vatansever yerde kötü şekilde çarpıştılar. Bu pozisyonda başına darbe alan kaleci Ahmet, yaklaşık 7 dakika süren tedavisi sonrasında maçı tamamlamıştı.

Maçın tamamlanması ile birlikte ise Mahmut hemen Ahmet’in yanına koşup, istemeden neden olduğu sakatlıktan dolayı rakibinden özür dilerken, Ahmet’in de Mahmut’a sarılması, futbolun dostluk – kardeşlik olduğuna güzel bir örnek oldu. Maç sonunda her iki takım futbolcuları da sahayı birbirlerini tebrik ederek terk etmişlerdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.