banner913
banner932
banner1012

Fulham'ın Fabri ısrarı sürüyor

banner1020

banner974
Fulham'ın Fabri ısrarı sürüyor

banner971

Beşiktaş'ta Tosic ile başlayan ve Matej Mitrovic transfer hareketliliği Fabricio Ramirez ile devam ediyor. Premier Lig'in yeni ekiplerinden Fulham,  İspanyol kaleci için ısrarını sürdürüyor. 

Londra temsilcisi, İspanyol file bekçisi için siyah-beyazlıların kapısını ilk olarak 3 milyon Avroluk bir teklifle çalmış ancak bu teklif reddedilmişti.

Daha sonra Fulham, teklifini 5 milyon Avro seviyesine çıkarmasına rağmen siyah-beyazlılarca kabul görmedi. İki teklifi reddilmesine karşın Fabri transferinden vazgeçmeyen Londra ekibiyle pazarlıklarda son aşamaya gelindi. 

7.5 milyon Avro civarı bir teklife "evet" demeyi planlayan Beşiktaş'ın İspanyol file bekçisinin ayrılması durumunda kaleyi David Ospina ile sağlama almak istediği öğrenildi. 

Arsenal ile 2020'ye dek sözleşmesi bulunan Ospina geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 5 maçta forma giydiği için ayrılmak istediğini kırmızı-beyazlı takıma bildirmişti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.