banner913
banner932
banner1012

Forest aşkıyla büyüyorlar

banner1020

Küçük Kaymaklı taraftarlarının ve futbolcularının çocukları da futbolcularla birlikte sahaya çıkarak, “Forest ruhunu” yaşıyorlar

banner974
Forest aşkıyla büyüyorlar

banner971

Küçük Kaymaklı’da Akay Aşina başkanlığındaki yönetim kurulu, takım maçlara çıkarken, Küçük Kaymaklı taraftarlarının ve futbolcularının çocukları da futbolcularla birlikte sahaya çıkarak, “Forest ruhunu” yaşıyorlar.

Küçük Kaymaklı’nın, Mağusa Türk Gücü’nü 3-1 mağlup ettiği maçta da Şehit Hüseyin Ruso Stadının tribünlerini dolduran yeşil siyahlı taraftarlar, çocukları da coşkuyla alkışladılar.

Maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Küçük Kaymaklı kaptanı Hüseyin Adal da kızı Öznur ile saha içerisine girerek hem kızına coşkuyu yaşattı hem de takım arkadaşlarına destek verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.