banner913
banner932
banner1012

Final için kapışacaklar

banner1020

Türk Ocağı ile Gençler Birliği, yarın akşam Mete Adanır Stadı’nda Koopbank Kıbrıs Kupası, yarı final rövanş maçına çıkacak

banner974
Final için kapışacaklar

banner971

Soydan SAKALLI

Koopbank Kıbrıs Kupası'nda final oynayıp, kupayı kazanmayı hedefleyen  2 takım, Türk Ocağı ile Gençler Birliği, Çarşamba akşamı Mete Adanır Stadı, Saat 19:00’da yarı final rövanş maçına çıkacaklar.

Türk Ocağı teknik direktörü Mehmet Bolkan ile Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu, hayati maç öncesinde şu açıklamaları yaptılar:

MEHMET BOLKAN: BUGÜNE KADAR GECE MAÇI KAYBETMEDİK

“Kupada buraya kadar geldik. Biz buraya Doğan Türk Birliği ve Çetinkaya gibi takımları eleyerek geldik. Şimdi finale yükselmek istiyoruz. Bu nedenle de rövanş maçını mutlak kazanmak istiyoruz.

Maç için kampa girdik. İlk maçtan kalan avantajımız da vardır. Büyük maçları, büyük futbolcular kazanır. Böyle maçlarda tecrübe önemlidir. Bizim de tecrübeli futbolculara sahip olmamız da avantajımızdır. Ertaç, Coşkun, Bilal gibi büyük maçlar oynayan futbolcularımız, bu maçta bizim için büyük artıdır.

Başkan ve yöneticilerimiz ile taraftarlarımız kupayı çok istemektedirler. Taraftarlarımız maç günü, maç öncesinde 600 kişilik bir yemek organize ettiler.

Bugüne kadar gece maçı kaybetmedik. Bu maçı da kazanarak final oynama hedefindeyiz. Finalde ne olacağı ise belli olmaz. Tam kadro çıkacağımız maçı, hak ederek kazanacağız.”

HASAN TOPALOĞLU: 83 YILLIK TARİHTE İLKİ BAŞARMAK İSTİYORUZ

"Çarşamba günü hayati bir maça çıkacağız. Bu maç kader maçımızdır. Maçı, tarih yazma maçı olarak görüyoruz. Gençler Birliği'nin 83 yıllık tarihinde hiç final yoktur. Finale yükselmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

1-1'in rövanşında gollü beraberlik ya da galibiyet almalıyız. Bu nedenle de tüm konsantremizi Türk Ocağı maçına verdik. Çetinkaya galibiyeti de özgüvenimizi daha da artırdı.

Teknik ekip olarak bir haftadır İskele'yle yatıp, İskele'yle kalkıyoruz. Hayati bir döneme girdik. Çetinkaya maçı sonrasında, direk Lapta’da kampa girdik. Çünkü Türk Ocağı karşısında alacağımız bir mağlubiyet, tüm hedeflerimizin bitmesi demektir.

Kritik bir virajdayız. Bu virajı başarıyla dönüp, Girne'den İskele'ye mutlu dönmek istiyoruz.

Çarşamba günkü maçta sonuna kadar savaşıp finale kalarak İskele tarihine adımızı altın harflerle yazdırmak istiyoruz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.