banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe başkentte moral buldu

banner1020

Süper Lig'de 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Sezonü kötü bir başlangıç yapan başkent ekibi, maçı 9 kişi tamamladı

banner974
Fenerbahçe başkentte moral buldu

banner971

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedonya'nın Vardar takımına elenerek taraftarına büyük bir üzüntü yaşatan sarı-lacivertliler, başkent deplasmanında moral depoladı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk Fenerbahçe, Halil İbrahim'in 20. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi Gençlerbirliği, Ahmet Oğuz'un 37. dakikada penaltıdan attığı golle 1-1'lik eşitliği yakaladı. 

Gençlerbirliği'nde Tokelo Rantie 43. dakikada Hasan Ali Kaldırım'a yaptığı müdahele sonucunda direkt kırmızı kart gördü ve başkent ekibi 10 kişi kaldı.

Eksik kalan rakibi karşısında ikinci yarıda baskısını artıran Fenerbahçe, aradığı golü 67. dakikada Ozan Tufan ile buldu: 1-2

Ev sahibi ekip 85. dakikada 9 kişi kaldı. Bu dakikada Murat Duruer, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Maçın kalan süresinde başka gol olmadı ve sarı-lacivertli ekip, maçı 2-1 kazanarak bu sezonki ilk 3 puanını aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.