banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti

banner1020

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Vardar'a deplasmanda 2-0 kaybeden Fenerbahçe, kendi sahasında da Makedon rakibine 2-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti

banner974
Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti

banner971

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında, Makedonya temsilcisi Vardar ile Kadıköy'de karşı karşıya geldi. 

Fenerbahçe ilk yarıda olduğu gibi ikinci 45 dakikaya da baskılı başladı.

GOL! Rakip sahada boşluk yaratmakta zorlanan temsilcimiz aradığı golü 61’de buldu. Sağ kanattan kazandığımız köşe vuruşunda topun başına Mathieu Valbuena geçti. Valbuena'nın ortasını Martin Skrtel kafayla arka direkte bulunan Roman Neustadter'e indirdi. Neustadter'in gelişine çektiği şutta top Vardar ağları ile buluştu.

GOL! Fenerbahçe farkı yukarı çekmenin hesaplarını yaparken kalesinde şok bir gol gördü. 68. dakikada hızlı gelişen Vardar atağında orta sahadan gönderilen uzun pasla Jambul Jighauri, sağ çaprazda buluştu. Jighauri, ceza sahası içerisine girdikten sonra savunmamızda Mauricio Isla topu uzaklaştırmak istedi ancak top Jighauri'ye çarptı ve Kameni'nin çabasına rağmen top ağlarla buluştu.

1-1 sonrası moral olarak çöken temsilcimiz kalesinde bir ciddi tehlike daha yaşadı. Savunma arkasına gönderilen pasla ceza sahası içerisinde sol çaprazda buluşan Tigran Barseghyan'ın çektiği şut üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

GOL! Kalan dakikalarda Vardar skorun verdiği avantajı korumayı bildi ve son sözü söyleyen konuk ekip oldu. Hızlı gelişen atakta Barseghyan'ın pasıyla kaleci Kameni ile karşı karşıya kalan Nikola Gligorov takımını öne geçirdi.

Kadıköy'de gelen son düdükle birlikte turu geçen taraf Vardar oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.