banner913
banner932
banner1012

Fener tur kapısını araladı

banner1020

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Sturm Graz'ı 2-1 yenerek ikinci maç öncesi büyük bir avantaj yakaladı

banner974
Fener tur kapısını araladı

banner971

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli temsilcimiz, 1-0 geriye düştüğü maçı 6 dakika içinde bulduğu gollerle 2-1 kazanarak rövanş için büyük avantaj elde etti.

Graz'daki UPC Arena'da oynanan mücadelede Sturm Graz, 10. dakikada Stefan Hierlaender'in attığı golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz 29. dakikada Dario Maresic'in kendi kalesine attığı golle eşitliği yakaladı: 1-1

Fenerbahçe, 35. dakikada Neustaedter'in kaydettiği kafa golüyle 2-1 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı sarı-lacivertli ekibimizn 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki taraf da buldukları pozisyonları gole çeviremedi. Sahadan 2-1 galip ayrılan sarı-lacivertli temsilcimiz rövanş için büyük avantaj elde etti.

Mücadelenin rövanşı 3 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da Ülker Stadı'nda oynayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.