banner913
banner932
banner1012

Felix ilk devreyi kaçıracak

banner1020

Baf Ülkü Yurdu’nun başarısının önemli aktörlerinden olan Felix’in, yaşadığı sakatlığın boyutu, beklenenden büyük olurken, futbolcu ilk devre boyunca forma giyemeyecek

banner974
Felix ilk devreyi kaçıracak

banner971

Niyazi ERGÜLEN

Baf Ülkü Yurdu’nun geçtiğimiz sezon elde ettiği başarının en önemli aktörlerinden olan Felix’in, geçtiğimiz haftalarda ülkesinde yaşadığı sakatlığın boyutu, beklenenden büyük oldu.

Sağ ayağından sakatlanan Felix’in ülkesinde yapılan kontrollerinden sonra sahalardan 6 ay uzak kalacağı açıklandı. Durumunu Baf Ülkü Yurdu yöneticilerine bildiren Felix, Baf yönetiminden haber bekleyecek.

Futbolcuyu transfer etmek isteyen Doğan Türk Birliği ile Baf Ülkü Yurdu, ilk devre boyunca forma giyemeyecek olan Felix’in yerine yabancı futbolcu transfer etmek zorunda kalacaklar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.