banner913
banner932
banner1012

Falcao adeta para basıyor

banner1020

Radamel Falcao maça çıkmadan Galatasaray'a kazandırmaya başladı. Kolombiyalı yıldızın İstanbul'a gelişinden itibaren geçen 4 günde sarı-kırmızılı ekip loca, kombine ve forma satışından 11 milyon lira gelir elde etti

banner974
Falcao adeta para basıyor

banner971

Falcao yüksek maliyetini çıkarmaya başladı. Kolombiyalı yıldızın transferinin aylarca konuşulması sarı-kırmızılı kulübe yaradı.

Radamel Falcao’nun İstanbul’a gelişiyle Türk Telekom Arena’da 8 adet loca satışı gerçekleştirildi. Loca satışlarından kulübün kasasına 4 milyon 500 bin lira girdi.

Galatasaray’ın 8 yeni transfer için düzenlediği imza töreni de büyük bir gelir kapısına döndü. Özellikle Falcao’yu görmek için Türk Telekom Arena’ya giden yaklaşık 20 bin taraftar Aslantepe Store’da alışveriş yapmak için adeta birbiriyle yarıştı.

Taraftarlar kısa süre içinde 2 milyon liralık Falcao forması ve tişörtü alarak kulübüne destek oldu. Kolombiyalı golcünün gelişi kombine bilet satışlarını da ciddi oranda arttırdı.

Falcao geldikten sonra taraftarlar 3 bine yakın kombine aldı. Satılan kombine bilet sayısı 41 bine ulaşınca yönetim sezonluk bilet satışını durdurduğunu açıkladı.

Sarı-kırmızılı yönetim maç günü satmak üzere sadece 6 bin bilet ayırabildi.

Böylece Falcao İstanbul’a gelişinden itibaren geçen dört günde Galatasaray’a 11 milyon lira kazandırmış oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.