banner913
banner932
banner1012

“Evimizde kazanmalıyız”

banner1020

İlk devrede istediği sonuçları alamayan ve düşme hattında devreyi tamamlayan Hamitköy’ün antrenörü Ahmet Sakallı, ikinci devrede özellikle ev sahibi oldukları maçları kazanmak istediklerini açıkladı

banner974
“Evimizde kazanmalıyız”

banner971

K-PET Birinci Lig Kırmızı Grup’ta ilk devrede istediği sonuçları alamayan ve 10 puanla düşme hattında devreyi tamamlayan Hamitköy’ün antrenörü Ahmet Sakallı, ikinci devreye yönelik açıklamalarda bulundu.

İkinci devreden umutlu olduklarını ve çok daha iyi bir Hamitköy izlettireceklerini söyleyen Ahmet Sakallı’nın açıklamaları şöyle:

“İkinci devrede çıkış yakalayıp ligin alt sıralarından kurtulup hedefimize ilerlemek istiyoruz. Takımımızın ihtiyacı olan mevkilere kaliteli transferler yaptık.

İkinci devreye, Lefkoşa’da ve Balıkesir sahasında gerçekleştirdiğimiz antrenmanlarla hazırlanıyoruz. Haftada 6 antrenman yapıyoruz.

Cumartesi günü  Serdarlı’yla, 21 Ocak’ta ise Gençler Birliği ile hazırlık maçı yapıp takımımızın son durumunu göreceğiz.

Ligin ikinci devresine, kendi yerimizde oynayacağımız Mehmetçik karşılaşması ile başlayacağız. İkinci devredeki 9 maçın 5’inde ev sahibi olacağız. Kendi evimizde oynayacağımız maçların tümünü de kazanmalıyız. Taraftarlarımızın da vereceği destekle de bu maçlarda galip gelmeyi hedefleyeceğiz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.