banner913
banner932
banner1012

Eski dostların intikamı

banner1020

Maraş ile Çanakkale arasında oynanan Mağusa derbisinde Çanakkale, eski Maraşlı Yunus’un uzatmalardaki golüyle maçı kazandı. Çanakkale, Maraş’ın eski teknik direktörü Ahmet Ogan yönetiminde de ilk galibiyetini alırken, zirve yolunda rakibine ağır darbe vurdu

banner974
Eski dostların intikamı

banner971

Hakemler: Mustafa Öztugay, Ahmet Özkurtuluş, Ferhat Tuna, Kerem Eran

Maraş Gençlik: Volkan Üşenmez, Baki Kılıç (Dk.86 Gökhan Demir), Mustafa Köleli, Orhan Kalaycı, Sedat Toprak, Eren Kandemir, Gökhan Yazlık (Dk.60 Çağlar Tural), Hasan Aksoy (Dk.46 Emre Uysal)

Çanakkale: Umut İlgenç, Halil Altınbaş, Yunus Kalaycı, Talha Sağtekin, Seçuk Sergeç, Utku Bulut, Ali Öztürk, Salih Kemaneciler (Dk.68 Mohammed), Ahmet Altun, Uvanç Recaioğlu, Ramadan Kurtaş (Dk.90+5 Ahmet Emison)

Goller: Çağlar Tural(Dk.88) (Maraş), Selçuk Sergeç(Dk.82),Yunus Kalaycı(90+4) Çanakkale

K-PET Birinci Lig’de farklı hedeflerdeki 2 komşu ekibin mücadelesinden, düşme hattındaki Çanakkale galip ayrılarak haftalardan sonra 3 puan aldı. Maraş ise zirve yarışında ağır bir darbe aldı.

Dk.25:Sağ kanattan gelişen Maraş atağında yapılan ortaya Süleyman Bayır vurdu fakat kaleci başarılıydı.

Dk.53:Uvanç sol kanttan topu getirdi sola çekip vuruşunda kaleci Volkan topu kornere çeldi.

Dk.72:Hasan Şemmedi sağ kanattan yerden ortaladı fakat Çağlar müsait pozisyonda topu ıslakadı ve mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.

Dk.82:Hızlı gelişen Çanakkale atağında Uvanç sağ kanattan Orhan’a çalımı attı ve yerden ortaladı Selçuk’ta top boş kaleye gönderdi.0-1

Dk.88:Ceza sahası dışından kullanılan serbest vuruşta baraja çarpan top kaleciyi yanılttı. Son anda topa müdahale eden Umut topu çelmeyi başarsa da dönen topu Çağlar tamamladı.1-1

Dk.90+4: Korner noktasına yakın kullanılan serbest vuruşta ceza sahasında yaşanan karambolde Yunus önünde kalan topa sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.1-2 Karşılaşmayı Çanakkale 2-1 kazandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.