banner913
banner932
banner1012

Esentepe’den kritik galibiyet

banner1020

Play out hattında Esentepe, bire bir rakibi Binatlı’yı deplasmanda yenerek çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırırken, rakibinin 1 puan üzerine yükselip, psikolojik üstünlüğü de ele geçirdi

banner974
Esentepe’den kritik galibiyet

banner971

Yer: Üner Berkalp Stadı

Hakemler: Serhan Şimşek, Cemal Sarı, İsmail Egeli

Binatlı: Salih, Mehmet, Ayhan, Zihni, Aladdin, Muammer, Barkın, Hüseyin, Abdullah, Jorge, Sergio(’70 Rahmi)

Esentepe: Onur, Francis(’90 Hasan), Junior, Kağan(’81 Şükrü), Vurkan, Uğurcan, Yakup, Şahin, Mustafa, Mahmut, Ahmet(’74 Hüseyin)

Goller: ’80 Sertaç Özbil-Binatlı ’45 Kağan Görneçli, ’58 Junior (‘P)-Esentepe

Kırmızı Kart: ’90 Junior

K-PET Süper Lig’in 28. haftasında Esentepe konuk olduğu Binatlı’yı Kağan ve Junior’un attığı gollerle 2-1 mağlup ederek puanını 26’ya yükseltirken, bitime 2 hafta kala rakibinin 1 puan üzerine yükseldi.

Binatlı aldığı bu mağlubiyetle play-out hattının en alt basamağına geriledi. Binatlı’nın tek golü Sertaç’dan geldi.

Karşılaşmanın orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, çok pozisyon yaşanmadı. 45. dakikada Mahmut’un sağdan yaptığı ortada Kağan Görneçli’nin yaptığı akıllıca vuruş ağlarla buluşunca Esentepe 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu skorla biterken deplasman ekibi 2. yarıya da iyi başladı. 59.dakikada savunma arkasına sarkan Yakup kaleci Salih tarafından düşürüldü. Hakem Serhan Şimşek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Junior, güzel bir vuruşla farkı 2’ye çıkardı. 2-0

80. dakikada fark 1’e indi. Bu dakikada Jorge’nin yaptığı vuruş kaleciden dönerken dönen topu Sertaç boş kaleye tamamladı. 1-1.

Esentepe’de Junior 90. dakikada Hüseyin Taşçı’ya attığı tekme sonrası direk kırmızı kartla oyundan atıldı. Kalan sürede skoru koruyan Esentepe sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.