banner913
banner932
banner1012

Esentepe’de örnek işbirliği

Esentepe Spor Kulübü, Esentepe Belediyesi ile işbirliğine giderek, stad büfesi önünde bulunan taşlık alana oturma yerleri yapmaya başladı

banner974
Esentepe’de örnek işbirliği

banner971

İsa TABAK

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Esentepe’nin maçlarını oynadığı Erdal Barut Stadı’nın tribünlerinde başlatılan tadilat çalışmaları sonrasında, koltuklar sökülmüştü.

Koltukların yenilenmesinin 2018 Ocak ayında gerçekleşeceği haberi üzerine Esentepe yönetimi, Esentepe Belediyesi ile işbirliğine giderek, stad büfesi önünde bulunan taşlık alana oturma yerleri yapmaya başladı. Esentepe Belediye başkanı Cemal Erdoğan belediye ekiplerini söz konusu alana seferber ederken, örülmeye başlanan duvarın Gönyeli maçına kadar tamamlanması hedefleniyor.

Bu arada Esentepe Belediyesi’nin kulübe katkıları devam ederken, belediye stattaki aydınlatma sistemini de yenilemeye başladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.