banner913
banner932
banner1012

Esentepe, "Tribünde küfüre hayır" kampanyası başlattı

banner1020

Esentepe'de Umut Bahadır başkanlığındaki yönetim kurulu, taraftarlarına yönelik "Tribünde küfüre hayır" sloganıyla, kampanya başlatırken, başkan Umut Bahadır, yaptığımızın spordan ibaret olduğunu unutmadan, tribünde davranmalıyız, dedi

banner974
Esentepe, "Tribünde küfüre hayır" kampanyası başlattı

banner971

K-PET Süper Lig ekibi Esentepe'de, Umut Bahadır başkanlığındaki yönetim kurulu, taraftarlarına yönelik olarak "Tribünde küfüre hayır" sloganıyla, bir kampanya başlattı.

12. haftada Türk Ocağı ile oynayacakları maça da "Tribünde küfüre hayır" sloganıyla çıkacak olan Esentepe'nin başkanı Umut Bahadır, kampanya ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Tribünlerimizde çocuklarımızın, bayanlarımızın olduğunu unutarak karşılaşma esnasında kendimizi maçın atmosferine kaptırıp küfür ediyoruz. Hepimiz bunları yapmaktayız.

Bu nedenle Esentepe Spor Kulübü yönetim kurulu olarak ilk önce kendimize, daha sonra tribünlere çeki düzen verebileceğimizi düşünerek, "Tribünde küfüre hayır" kampanyası başlattık. Yaptığımızın spordan ibaret olduğunu unutmadan Esentepe'nin başarısı için yolumuza devam edeceğiz. Tüm kulüplerimizin de aynı hassasiyeti göstermesini bekler futbolun geleceği için artık herkes bir adım atmalı diyoruz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.