banner913
banner932
banner1012

Esendağlı acıya boğdu

banner1020

Doğan Türk Birliği eski teknik direktörlerinden ve eski başkanlarından, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu eski başkanlarından Turgut Esendağlı hayatını kaybetti

banner974
Esendağlı acıya boğdu

banner971

Yaşamını Londra’da sürdüren Turgut Esendağlı geçtiğimiz akşam girdiği aort ameliyatında hayatını kaybetti. 

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu eski başkanlarından, Londra’da birçok yurttaşımız tarafından tanınan ve sevilen Turgut Esendağlı yaşamını yitirdi. Bir dönem Doğan Türk Birliği teknik direktörlüğünü ve başkanlığını da yapan Turgut Esendağlı'nın ölümü Londra ve Girne'yi yasa boğdu.

Turgut Esendağlı’nın oğlu Raif Esendağlı sosyal medyada üzücü ölüm haberini şöyle duyurdu:

“Dün akşam başarısız bir ameliyat sonucu babam Turgut Esendağli’yı kaybettik. Hepimizin başı sağolsun.”

KTFF mesaj yayınladı

Turgut Esendağlı’nın ölümü ile ilgili Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu bir mesaj yayınlarken, mesajda “Doğan Türk Birliği eski başkanı, aynı zamanda Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu eski başkanı ve futbol camiasının önemli isimlerinden Turgut Esendağlı'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadeleri kullanıldı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.