banner913
banner932
banner1012

Erhun’un golü tur için yeterli olmadı

banner1020

banner974
Erhun’un golü tur için yeterli olmadı

banner971

İngiltere ELF Trophy Cup ikinci tur maçında Kıbrıslı Türk futbolcu Erhun Öztümer’in formasını giydiği Walsall, sahasında Bury ile oynadığı karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Walsall, 1065 kişinin izlediği mücadelede 7’inci dakikada geriye düştü. İkinci yarının ilk dakikasında ceza sahası içinden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderen Erhun Öztümer, skoru 1-1 yaptı. Konuk takım 65’te attığı ikinci golle sahadan 2-1 galip ayrılıp turu geçen taraf oldu.

Erhun Öztümer, bu sezon 11’inci golünü de attı. Bu arada Walsall’da taraftarlara yönelik açılan ’Ayın Golü’ Yarışmasında Erhun Öztümer, iki golle aday gösterildi. Kasım ayının en iyi golünü seçecek taraftarlar, sekiz aday gol arasında Erhun Öztümer’in Fleetwood Town ve AFC Wimbledon’a kaydettiklerini de oylayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.