banner913
banner932
banner1012

Ercan’ı ilk kutlayan, kayınbabası oldu

banner1020

Yenicami kalecisi Ercan Samancıoğlu, Yeşilova maçında inanılmaz bir kurtarış yaparak takımının galip gelmesine büyük katkı yaparken, onu ile kutlayan kaynatası Mustafa Varanoğulları oldu

banner974
Ercan’ı ilk kutlayan, kayınbabası oldu

banner971

K-PET Süper Lig lideri Yenicami, kalan maçları içerisinde en zorlusu olarak görülen deplasmandaki Merit Alsancak Yeşilova maçını 2-1 kazanarak, kayıpsız geçerken, Mağusa Türk Gücü’nün 2 puan önünde liderliğini sürdürmüştü.

Takımın başarılı kalecisi Ercan Samancıoğlu, maçın 86. dakikasında, Makun’un pasında 6 pasta topla buluşan Esin Sonay’ın şutunda, inanılmaz bir kurtarış yaparak, rakibin beraberlik golüne engel oldu.

Maç boyunca da başarılı kurtarışlara imza atan Ercan Samancıoğlu’nu, maçtan sonra ilk kutlayan kişi ise kaynatası Mustafa Varanoğulları oldu. Mustafa Varanoğluları, Ercan ile gurur duyduklarını söylerken, şampiyonun Yenicami olacağını söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.