banner913
banner932
banner1012

“En önemli şampiyonluklardan birini kazandık”

banner1020

Yeni Boğaziçi teknik direktörü Eralp Şerifoğlu, şampiyon olmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, en önemli şampiyonluklarından birini kazandıklarına dikkat çekti

banner974
“En önemli şampiyonluklardan birini kazandık”

banner971

Futbol liglerinin ilk şampiyonu olan BTM Birinci Lig Kırmızı Grup şampiyonu Yeni Boğaziçi’nin başarılı teknik direktörü Eralp Şerifoğlu, şampiyon olmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Eralp Şerifoğlu’nun değerlendirmeleri şöyle:

“Yeni Boğaziçi Doğan Spor Kulübü 1933 yılında kurulan kulübümüz tarihinde ilk kez BTM liglerinde mücadele etti.

Futbol sevdalısı köyümüzün geleceğini belirleyen, manevi anlamda en önemli şampiyonluklarından birini kazanan futbolcu evlatlarımızın alınlarından öper, çok büyük bir özveriyle çalışan antrenör Abdullah Özerinç ve Şemsi Oyuncu kardeşlerimi kalpten kutlar, her zaman yanımızda olan başkan Mehmet Karaşahin’e, yöneticilerimize ve bizden desteğini esirgemeyen Yeni Boğaziçi sevdalılarına kalpten teşekkür ederim. Camiamıza hayırlı olsun.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.