banner913
banner932
banner1012

Emre’nin yıldızı Nea Salamina’da parlıyor

banner1020

Emre İmam’ın yıldızı Güney Kıbrıs Birinci Lig ekiplerinden Nea Salamina’da parlıyor. U19 Takımı için kadroya alınan Emre İmam, kısa süre içerisinde U21 Takımı’na alınırken, burada da sergilediği performansla beğeniliyor

banner974
Emre’nin yıldızı Nea Salamina’da parlıyor

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Türkmenköy alt yapısından yetişen ve son olarak da K-PET Birinci Lig’de Değirmenlik forması giyen Emre İmam’ın yıldızı Güney Kıbrıs Birinci Lig ekiplerinden Nea Salamina’da parlıyor.

Abisi Ali İmam’ın da geçmişte formasını giydiği Nea Salamina takımı alt yapısına dahil olan Emre İmam, U19 Takımı’nda kısa süre içerisinde kendisini gösterirken, Nea Salamina U21 Takımı’na alındı. Orta saha futbolcusu olmasına rağmen U21 Takımı’nda sol bek oynayan ve sergilediği başarılı performansla teknik heyetin beğenisini kazanan Emre İmam, takımının geçtiğimiz hafta 6-1 kazandığı hazırlık maçında 1 de gole imza atarak, kendisini gösterdi.

Takımdaki arkadaşları ile çok iyi uyum sağlayan ve Ali İmam’ın da büyük desteğini alan Emre İmam’ın kısa süre içerisinde profesyonel sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bu arada Güney Kıbrıs’ta yayınlanan Sportsnews dergisi, geçtiğimiz günlerde Emre İmam ile ilgi özel bir haber de yayınladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.