banner913
banner932
banner1012

Emre’nin yıldızı Galatasaray’da parlıyor

Esentepe’nin alt yapısından yetişen Emre Soytürk, Galatasaray’dan aldığı daveti değerlendirerek İstanbul’a gitti

banner974
Emre’nin yıldızı Galatasaray’da parlıyor

banner971

Soydan SAKALLI

K-PET Birinci Lig ekibi Esentepe’nin alt yapısından yetişen Emre Soytürk, antrenmanlara çıkması yönünde Türkiye’nin büyük kulüplerinden Galatasaray’dan aldığı daveti değerlendirerek İstanbul’a gitti.

Galatasaray U19 Takımı ile antrenmanlara çıkmaya başlayan sağ kanat futbolcusu Emre Soytürk, takımı ile henüz hazırlık maçına çıkmadı. Hazırlık maçlarındaki performansına göre Gatasaray U19 Takımı teknik heyeti tarafından hakkında karar verilecek olan Emre Soytürk’ün antrenmanlardaki performansı ise teknik heyeti tarafından olumlu bulundu.

K-PET Birinci Lig’de iddialı olan Esentepe ise Emre Soytürk’ün geri dönme ihtimalini düşünerek, KTFF’ye ikinci devre için verilecek 24 kişilik listeye futbolcusunun ismini de yazacak.   

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.