banner913
banner932
banner1012

Emeklerine değdi

banner1020

Doğancı, uzun süre sonra maça çıktığı Emek Stadı’nda, ligin güçlü ekibi Dumlupınar’ı mağlup etti. Emek Stadı’nın zemininin istenen düzeyde olmaması ise futbolcuları maçta zorladı

banner974
Emeklerine değdi

banner971

Yer: Emek Stadı

Hakemler: İhsan Payas, Emre Çevikdal, Cemal Sakallı

Doğancı: Adnan, Gökhan, Necip, Salih Oyal, Mustafa, Mehmet, Burç, Salih, Cumhur, Ersen, Cemal

Dumlupınar: Oğuzhan, Mehmet Fuat, Ali, Ümit, Loizou, Hasan Mani, Eray, Hikmet, Mehmet, Hasan, Ramazan

Özhan MONARGALI

K-PET Birinci Lig’de çıkış arayan Doğancı, uzun süre sonra maça çıktığı Emek Stadı’nda, taraftarının da desteğiyle ligin güçlü ekibi Dumlupınar’ı mağlup etti. Emek Stadı’nın zemininin istenen düzeyde olmaması ise futbolcuları maçta zorlarken, Dumlupınar’ın tecrübeli futbolcusu Mehmet Fuat zemine bağlı sakatlık geçirdi.

Maçın hakemlerinin iyi yönetim sergilediği maçta, ilk devre her 2 ekip de düşük tempoda oynarlarken, pozisyon üretemediler.

İkinci devrede Dumlupınar baskısını atlatan Doğancı, Salih Oyal ile 1-0 öne geçerken, 77. Dakikada 1 de penaltı vuruşundan yararlanamadı. 

Skor avantajını maç sonuna kadar korumayı başaran Doğancı, teknik direktörsüz çıktığı maçta Dumlupınar’ı mağlup etmeyi başardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.