banner913
banner932
banner1012

Emek Stadı’nda hedef yeni sezon

banner1020

Doğancı’nın sahası olan Emek Stadı’nda çalışma başlatan Spor Dairesi, stadı yeni sezona hazır hale getirecek

banner974
Emek Stadı’nda hedef yeni sezon

banner971

Spor Dairesi Müdürlüğü’nün futbol liglerin tamamlanmasının ardından başlattığı saha bakım-onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlk olarak Karpaz ve Lefke bölgesine ağırlık veren daire, bu bölgelerdeki sahaları elden geçirip, gerekli çalışmalarını devam ettiriyor. Spor Dairesi çalışanları, Denizli ve Doğancı’da da çalışmalarını sürdürüyor.

Sahasının elverişli olmaması nedeniyle maçlarını Lefke’de oynayan Doğancı’nın sahası olan Emek Stadı’nda çalışma başlatan Spor Dairesi, öncelikli olarak saha zeminini değiştirip, sulama sistemini de güçlendirme çalışmalarına başladı. Sulama sistemindeki sorun nedeniyle sürekli ekilmesine rağmen kuruyan sahadaki problemi tespit eden yetkililer, bu sorunu gidermek için harekete geçti. Doğancı Emek Stadı’nın, yeni sezona hazır olacağı açıklandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.