banner913
banner932
banner1012

Eksikler can sıkıyor

banner1020

Baf Ülkü Yurdu, Cihangir, Türk Ocağı ve Doğan Türk Birliği’nin futbolcuları dört sarı kart cezalısı duruma düştü. Bu futbolcular 19. hafta maçlarında forma giyemeyecek

banner974
Eksikler can sıkıyor

banner971

K-PET Süper Lig'de, 18. hafta sonunda birçok futbolcu 4 sarı karta ulaşırken, cezalı duruma düştüler. Bu futbolcular 19. hafta maçlarında forma giyemeyecekler.

Zorlu Baf Ülkü Yurdu deplasmanına çıkacak olan Cihangir'de 2 futbolcu 4 sarı kart cezalısı durumuna düştü. Orta sahanın önemli ismi Nurettin Gecekuşu ile sol kanat oyuncusu Mikail Sivri, 19. haftada maçında takımlarını yalnız bırakacaklar.

Baf Ülkü Yurdu'nda ise savunmanın en önemli ismi Lawal, lider Yenicami'ye karşı oynanan maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşerken, Cihangir maçında oynamayacak.

Cihangir'de sakat Smart ve ağrıları olan Ali'nin durumları belirsizliğini koruyor.

Ozanköy'ü konuk edecek Doğan Türk Birliği'nde, Gençlik Gücü maçında sarı kart gören kanat oyuncusu Aydın Aygın, 4 sarı kart cezalısı olurken maçta forma giyemeyecek.

Türk Ocağı savunmasının belkemiği Bilal Ceylan ise 4 sarı kart cezalısı olduğu için zorlu Gençler Birliği deplasmanında forma giyemeyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.